Meistä

Olemme koirienhoitoon erikoistuva palvelu. Haluamme auttaa sinua lisäämään koirasi hyvinvointia ja vähentämään stressiä hoitamalla koirasi ulkoilutustarpeet pitkän työpäiväsi aikana, tai silloin kun et muuten vaan ehdi kotiin ajoissa viemään koiraa ulos.

Tiimimme koostuu kokeneista koiranhoitajista ja voit aina luottaa siihen että koirasi on hyvissä käsissä. Huolehdimme koirastasi kuin omastamme! Koiran hyvinvointi on koko toimintamme lähtökohtana.

Tiimi:

Saana!

Saana on superhoitajamme. Saanalla on vuosien kokemus koirien ja muiden pieneläinten hoidosta ja sairaanhoitajan koulutus. Saanan eläintenhoito-ura alkoi 4H- dogsitter ohjelmasta ja jatkuu nyt Koiramajalla. Saana on erittäin tunnollinen ja luotettava ja ystävystyy koiran kun koiran kanssa.

Maria!

Maria on Koiramajan takapiru. Vuosien kokemus niin pienten kuin suurten eläinten hoidosta on varustanut Marian kattavilla hoitotaidoilla. Maria on aiemmin toiminut hevosten kouluttajana ja perustanut Koiramajan hoitolan vuonna 2007. Maria hoitaa myös kaikki Koiramajan hallinnolliset asiat.